Advies: samen in gesprek

U merkt dat de werkdruk binnen uw organisatie of team hoog oploopt. U ziet dat zowel de resultaten als uw mensen hier onder gaan leiden. Iedereen rent van de ene prioriteit naar de andere. En daardoor ontstaat er steeds minder tijd voor onderling overleg en samenwerking. Een aantal mensen oogt minder gemotiveerd, anderen werken zich richting burn-out. U wilt dit proces omdraaien, maar twijfelt over de aanpak. Wat helpt? Training, coaching, teamcoaching? En hoe krijgt dat dan ook echt het gewenste effect?

b3 luistert, geeft advies en denkt mee over passende oplossingen. Daarbij gaan wij verder dan de eerste indruk. Samen met u bepalen we waar uw vraag vandaan komt en wat er echt aan de hand is. Vervolgens adviseren wij u graag over de meest zinvolle en effectieve aanpak.

U vindt het niet effectief om ‘zomaar’ met training of coaching te starten. U vindt het belangrijk om eerst grondig na te gaan wat er echt aan de hand is zodat u gericht keuzes kunt maken. Graag gaat u hiervoor om tafel met een deskundige sparringpartner die met een frisse blik samen met u de situatie kan doorgronden.

b3 denkt verder. b3 stelt vragen. Samen met u bepalen we wat er speelt. Door in kaart te brengen wat er is, maar ook wat er niet is. Wat onderhuids leeft in uw organisatie, bij uw teams en uw mensen. Zodat u ziet waar het echt over gaat. En weet wat nodig is om verder te komen.

Wij adviseren u graag over zinvolle en effectieve oplossingen. En dat kan ook betekenen dat we u soms adviseren om bepaalde stappen niet te nemen. Of om ons (nog) niet in te huren omdat er (eerst) iets anders nodig is. Advies op maat dus. Voor u.

Contact
> Neem contact op om samen uw mogelijkheden te bespreken

Contact
Persoonlijk advies of meer informatie? Bel T (073) 610 11 63 of M (06) 24 25 24 82 Voor een inspirerend gesprek !