Co-actief coachen

Heeft u behoefte aan verandering? Wilt u meer voldoening uit uw werk en leven halen? Betere keuzes maken en meer uzelf zijn? Merkt u dat u niet langer ja wilt zeggen als u eigenlijk nee bedoelt? Beter weten wat uw prioriteiten zijn en hier gerichte acties op ondernemen? Wilt u (weer) weten waar u werkelijk voor staat?

Met business en life coaching van b3 brengt u uzelf op een hoger plan. U komt tot concrete resultaten en bouwt aan goede relatie met anderen en uzelf.

U werkt. Heeft verantwoordelijkheden. Veel mensen doen een appèl op u. De werkdruk loopt regelmatig hoog op. Dus werkt u hard en maakt u veel uren. En vaak levert dat ook mooie resultaten op. Maar u merkt ook dat u soms vastloopt. Tegen zaken aanloopt waarin u zou willen groeien. Als manager, als consultant, als mens.

Het lukt u bijvoorbeeld niet altijd om alert uw grenzen aan te blijven geven. U blijft vaak (te) lang aardig en wordt overruled door anderen of u kiest juist voor de harde aanpak. U wilt meer grip krijgen op zaken waar u geen directe invloed op heeft en vraagt zich af hoe u dat kunt bereiken. Of u merkt dat zowel op het werk als privé tegenstrijdige dingen van u gevraagd worden. U doet veel en u kunt ook veel. Maar u krijgt wel steeds vaker het gevoel geleefd te worden. Dat u uw eigen prioriteiten niet meer stelt en geen weloverwogen keuzes meer maakt. Het komt er gewoon niet van door tijdgebrek.
Coaching van b3 zorgt voor meer: meer uw grenzen aangeven op een duidelijke, maar ook vriendelijke manier.

Hierdoor heeft u tegelijkertijd minder: minder stress, minder werkdruk. Minder onduidelijkheden en minder geleefd worden.

b3 biedt coaching voor succesvolle mensen die dus zowel meer als minder willen. Die meer persoonlijke voldoening willen, beter in balans willen zijn in werk en privé. Meer dat willen gaan doen wat er écht toe doet. Omdat u uzelf kent en zelf het beste weet hoe u in het leven wilt staan.

Werkwijze
b3 gelooft in oprechte aandacht en betrokkenheid. In diepgang en concrete resultaten. Wij gaan voor u en uw doelen. Daarbij zetten wij ‘b3’ letterlijk in: het beste van u, het beste van onszelf en het beste wat coaching te bieden heef op basis van co-actief coachen.

Co-actief coachen is een wereldwijd succesvolle manier van coachen die uitgaat van de kracht van de coachingsrelatie. Het model heeft zich in de praktijk bewezen. En het is gebaseerd op specifieke technieken en degelijke hulpmiddelen uit de ‘best practices’ van coaching. Belangrijk uitgangspunt is dat u altijd centraal staat. We leggen de nadruk op het stimuleren van gedrag en leerprocessen die leiden tot meer voldoening, een betere balans en een effectievere leefwijze. Samen met u ontwerpen we als het ware de ideale coachingsrelatie. Niet voor niets. Want onderzoek laat zien dat juist de relatie tussen klant en coach essentieel is voor het bereiken van succesvolle coachresultaten.

Bij co-actief coaching staat u centraal en datgene wat u in uw werk en privé-leven wilt bereiken. b3 steunt u en moedigt u aan om hierbij het allerbeste in uzelf te (her)ontdekken en te gebruiken. U kunt gewoon uzelf zijn.

Dat betekent dat de coach:
• oprecht geïnteresseerd is in uw dromen, ambities en drijfveren.
• u helpt om uw doelstellingen helder te krijgen en de resultaten te bereiken die u wilt bereiken
• er soms nog meer op gebrand is dan uzelf om uw doelen te bereiken
• weet wat uw waarden en uw levensdoel zijn en er voor zorgt dat u daar trouw aan blijft
• u aanmoedigt om door te zetten. Uw overwinningen met u viert . U helpt lering te trekken uit tegenvallers
• er gewoon voor u is
• u volledig accepteert zoals u bent, in al uw facetten
• bereid is u te steunen zonder advies te geven. Zonder u op andere gedachten te brengen. Zonder u het gevoel te geven dat u slecht of zwak bent. Of alleen maar goed als u succesvol bent.

De Opleiding tot co-actief coach is de enige coachopleiding in Nederland die is geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF), het wereldwijd erkende kwaliteitsinstituut voor coaches. Astrid van den Broek is Co-Active Coach IM en bezig met internationale Certificering. Zij Is lid van de NOBCO en de EMCC.

Contact
> Neem contact op om samen uw mogelijkheden te bespreken

Contact
Persoonlijk advies of meer informatie? Bel T (073) 610 11 63 of M (06) 24 25 24 82 Voor een inspirerend gesprek !