Diensten

B3 Talent Development biedt bedrijfadvies, trainingen, teamcoaching en coaching. Voor bedrijven, individuen en teams die balans willen vinden tussen resultaten halen enerzijds en een goede relatie onderhouden met collega’s, het team en het bedrijf waar ze werken anderzijds. b3 werkt voor mensen die de diepte in willen en durven.

Trainingen
b3 Talent Development biedt trainingen met diepgang waarin onderwerpen aan bod komen rondom resultaatgericht en relatiegericht werken. In de trainingen van b3 komen onderwerpen aan bod waarbij mensen het vaak moeilijk vinden om de juiste balans te vinden tussen een optimaal zakelijk resultaat en goede onderlinge relaties.

Trainingen die de kern raken van communicatie, assertiviteit, situationeel leidinggeven of beïnvloeden vanuit informele macht omdat deelnemers een verdiepingsslag maken. Ze leren geen kunstje, maar leren wat nodig is om tot echte gedragsverandering te komen. Van ‘doen’ naar ‘zijn’. Diepgaand, concreet en toepasbaar. b3 brengt bewust balans.

Co-actief Coaching
b3 biedt co-active coaching. Voor succesvolle mensen die diepgang en resultaat willen. Grote stappen in hun persoonlijke ontwikkeling. Die op een natuurlijke manier grenzen willen leren aangeven. Balans in onderlinge relaties en resultaat gerichtheid willen vinden. Willen weten wie ze zijn, wat ze kunnen en dit concreet willen toepassen. Mensen die op een ontspannen manier meer voldoening, een betere balans en een effectievere leefwijze willen bereiken. Zodat u succesvol uw beste zelf bent.

Teamcoaching
b3 biedt teamcoaching om de balans tussen de onderlinge relatie en het gezamenlijke teamresultaat te optimaliseren. Zodat teamleden goed met elkaar samenwerken, optimaal gebruik maken van elkaars kwaliteiten en hun individuele belangen afstemmen op het teambelang. Teamleden durven elkaar aan te spreken op resultaten en doelen, kwaliteiten en valkuilen. Via het teamdoelmatigheid model wordt helder wat de teamdoelen zijn, de taken en rollen, de onderlinge verhoudingen. Teams die in balans zijn, werken gemotiveerd en efficiënt. Werken goed samen en halen met elkaar de afgesproken organisatie- en teamdoelen.

Bedrijfadvies
Advies op maat. b3 luistert, geeft advies en denkt mee over passende oplossingen. Daarbij gaan wij verder dan de eerste indruk. Waar komt uw vraag vandaan? Wat leeft er onderhuids in uw organisatie, bij uw teams en uw mensen. Kijkend naar wat er is, maar ook wat er niet is. Zodat duidelijk wordt waar het echt over gaat. Vervolgens adviseren wij u graag over de meest zinvolle en effectieve aanpak. Als deskundige sparringpartner met een frisse blik, diepgaand, zinvol samen in gesprek.

B3 brengt bewust balans
b3 biedt training, coaching en advies met diepgang. Om resultaat en onderlinge relaties bewust in balans te brengen.

Contact
Persoonlijk advies of meer informatie? Bel T (073) 610 11 63 of M (06) 24 25 24 82 Voor een inspirerend gesprek !