Klanten

Talent Development trainingen, coaching en workshops

UWV Cuijk, Den Bosch, Arnhem, Valkenswaard, Waalwijk, Bladel en Sittard zijn al jaren vaste klant. De vele maatwerktrainingen, workshops en coachingtrajecten gaan over imago, 1e indruk, beinvloeding, sollicitatiegesprekken, profilering en positionering, elevatorpitch, jezelf durven verkopen, achterhalen van je unieke kwaliteiten enz. Vanwege de succesvolle resultaten schakelen werkcoaches i3 graag in voor coachingtrajecten en trainingen. De gemiddelde waardering is een 8,4. Coachingtrajecten zijn in 90% van de gevallen succesvol omdat de gestelde doelen ruimschoots gehaald worden.


Teamcoaching, maatwerktrainingen en coaching

ROC de Leijgraaf is sinds 2006 een vaste klant . Door de jaren heen zijn diverse maatwerktrainingen, coaching en teamcoachingtrajecten verzorgd. De oprechte betrokkenheid bij de deelnemers, de gedrevenheid en confronteerende werkwijze om snel tot diepgaand resultaat te komen wordt tijdens evaluaties steeds genoemd. I3 werd en/of wordt ingezet voor diverse Imago en identiteit trainingen, Train de coaches training, Metamorfose modules,Management Coaching en Teamcoaching.

 


Meerdere trainingen afdeling sales

Voor sales managers en medewerkers de imago training ”Maak je kwaliteiten zichtbaar’ verzorgd. De training werd gemiddeld met een 8,2 gewaardeerd en als nuttig, inspirerend en verhelderend ervaren.

 

 


Business Coaching

Coaching om het imago, interne profilering, zelfvertrouwen en omgaan met werkdruk op één lijn te brengen met ontwikkelde kwaliteiten en de nieuwe positie binnen het bedrijf.

 


Imago Training voor afdeling NS Commercie Regio Randstad Zuid

Als afsluiting van een POP traject de maatwerktraining ‘van POP naar PIP’ verzorgd waarin de vertaalslag werd gemaakt om de ontwikkelde persoonlijke en zakelijke kwaliteiten in uiterlijke profilering zichtbaar te maken in een Persoonlijk Imago Plan. De training werd als zeer inspirerend en inzichtgevend ervaren.

 


Training Impression Management

Voor Postkantoren BV aan regiomanagers een training verzorgd in opdracht van het mobiliteitscentrum. Tijdens deze dag stond het vergroten van je profilering en positionering centraal. Hoe breng je je kwaliteiten goed over op je mensen, tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek en hoe beïnvloed je dit met lichaamstaal, kleding en uiterlijke verzorging. Alles op maat afgestemd naar individuele doelen op basis van persoonlijke intakes. In de training zijn belemmerende mentale overtuigingen aangepakt, vaardigheden en zelfinzicht vergroot. De zeer enthousiaste reacties bleken ook uit de 9- als gemiddels evaluatiecijfer.
Management Coaching Coaching met als doel vergroten zelfvertrouwen, heldere profilering en positionering ten behoeve van carriere switch.

 


Interactieve presentatie, tentoonstelling en advies

Voor Rabobank Nederland tijdens de jaarlijkse Projectivedag een presentatie en tentoonstelling verzorgd over persoonlijk imago en profilering. Aangevuld met individueel kleuradvies en stijltips door zes collega’s. De dag is als zeer inspirerend , informatief en enthousiasmerend ervaren. Diverse medewerkers gaven aan dat ze het wonderbaarlijk vonden hoe scherp en snel Astrid tot de kern van iemands kwaliteiten en valkuilen kwam en hierover op een opbouwende en vertrouwenswekkende manier tips gaf. Deze invulling bleef nog langere tijd gespreksonderwerp in positieve zin.

 


Voor internationaal bedrijf – Ontwikkeling Female Development Programma

Ter bevordering van de doorstroming van vrouwelijk potentieel naar hogere posities in het bedrijf is een trainingstraject ontwikkeld om veel voorkomende valkuilen die vrouwen tegenkomen op weg naar de top te leren omzeilen. De opbouw en inhoud van de training is als zeer positief en veelbelovend ervaren.

 


Imago coaching en training.

Voor jongeren om hen te begeleiden naar werk en leren. Gedurende anderhalf jaar meer dan 100 jongeren groepsverband of individueel begeleid. Thema’s: hoe zorg je ervoor dat ze je willen, maak je kwaliteit zichtbaar, hoe kom je over op anderen en werkgevers in het bijzonder, vergroten zelfvertrouwen, overkomen afstemmen op kwaliteiten, spelregels over 1e indruk en imago leren, accepteren en toepassen.

 


Imago advies aan relaties

Tijdens een spetterende lancering van de rebranding van Ambius Nederland, onderdeel van twee succesvolle organisaties: Ambius en Rentokil Initial plc. Met vestigingen over de hele wereld verzorgden Astrid van den Broek en haar collega aan relaties een persoonlijk imago advies.

 


Imago trainingen aan kandidaten

In diverse jaren voor kandidaten van Styx de imago training ‘maak je kwaliteiten zichtbaar’ verzorgd. De trainingen werden zeer positief ontvangen en gaven de deelnemers inzicht in hun overkomen, vaardigheden om dit aan te passen aan hun kwaliteiten en droegen bij aan het vergroten van eigenwaarde en een positief en reeel zelfbeeld.

 


Imago training sales afdeling

Voor salesmedewerkers en managers van een groot bedrijf via Kenneth Smit Training twee avondtrainingen verzorgd over imago en eerste indrukvorming. De trainingen zijn positief ontvangen.

 

 


Imago coaching ambitieuze vrouwen

Voor diverse hoger opgeleide vrouwen op privé titel imagocoaching verzorgd. Zakelijke en persoonlijke kwaliteiten afstemmen op persoonlijke profilering, zelfbeeld, interne en externe profilering en positionering. Managen van diverse rollen om meer rust in hoofd en agenda te krijgen. Hiertoe coachen op keuzes maken, invloed en betrokkenheid, vrouwelijke valkuilen e.d.

 


Imago training retailmanagers

Voor regio en filiaalmanagers van diverse retailketens. Via Retail Result een dagtraining verzorgd over imago en eerste indrukvorming. De training is positief ontvangen. Reactie van een deelnemer: ‘wauw, die meid weet wel waar ze het over heeft, ik pas het zelfs toe ook’.

 

 

 


Starterscoaching en PIP Coaching

Stichting Rechtsbijstand Asiel Nederland is per juni 2008 opgeheven. In het kader van outplacement heeft i3 voor diverse juridisch adviseurs en een office manager coachingtrajecten verzorgd. Starterescoaching voor enkelen die een eigen bedrijf wilden beginnen en zich hierin duidelijk willen profileren en onderscheiden. PIP coaching voor adviseurs die zichzelf krachtig en helder wilden profileren, afgestemd op eigen kwaliteiten en toekomstige werkambities.

 


Kleur en stijldag

Voor klanten van You Know een kleur- en stijladvies dag georganiseerd waarbij het afstemmen hiervan op persoonlijke en zakelijke kwaliteiten centraal stond.

 

 

 

 


Training Super sollicitatiegesprek

Training tweedaagse voor werkzoekenden in de gemeente Boxmeer. In de twee daagse training ‘super sollicitatiegesprek; gemakkelijker dan je denkt” oefenden deelnemers intensief om zichzelf goed te presenteren en profileren tijdens een sollicitatiegesprek. Het ontdekken en benoemen van persoonlijke kernkwaliteiten en deze op de goede manier vertalen in lichaamstaal, kledingkeuze en uiterlijke verzorging werd in praktische oefeningen stapsgewijs eigen gemaakt. Deelnemers gaven aan dat de training een boost in hun zelfvertrouwen heeft gegeven en dat ze beter weten hoe ze zich zelf krachtig in een gesprek neerzetten. En dit ook durven.

 


Kleur en stijladvies

Voor medewerksters van de Antonius Apotheek een dag verzorgd over uiterlijke profilering en overkomen. Zij hebben de dag als zeer inspirerend, informatief en professioneel ervaren.

 

 

 


Diverse workshops imago, eerste indruk

Meerdere jaren tiental workshops verzorgd voor grote groepen studenten. Onderwerpen waren onder andere: hoe maak je je kwaliteiten zichtbaar, Pimp je presentatie, welke indruk maak jij? De workshops zijn zeer enthousiast ontvangen.

 

 


Workshops Hoe kom jij over?

Diverse jaren voor studenten van de richting verzorging meerdere workshops verzorgd met als thema: hoe kom jij over? Hierin stond centraal wat het effect is van je kleding, je uiterlijke verzorging, je omgangsvormen en je lichaamstaal op anderen. Hoe wil je overkomen en hoe bereik je dit? De beoordeling van de workshops is zeer positief; nuttig, praktisch, laagdrempelig en afgestemd op de praktijk.

 


Imago Advies

Voor een klantendag samen met een collega imago advies aan relaties gegeven.

 

 

 

 

 


Imago advies verkoopteam

Voor het verkoopteam van Chaplin Womenswear een dagtraining verzorgd over de ins en outs van kleur- en stijladvies zodat zij hun klanten nog beter kunnen adviseren in hun kledingkeuze. De training is als zeer inspirerend, nuttig en praktisch toepasbaar ervaren.

 

 


Contact
Persoonlijk advies of meer informatie? Bel T (073) 610 11 63 of M (06) 24 25 24 82 Voor een inspirerend gesprek !