Organisatie

B3 Talent Development is opgericht door Astrid van den Broek. Als zelfstandig ondernemer heeft zij meer dan 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven, bij de overheid en semi-profit bedrijven. b3 wil mensen in teams en organisaties begeleiden om gemotiveerde, gerichte en krachtige keuzes te maken zodat zij bewust in Balans zijn. Door resultaatgericht werken en relatiegericht werken goed op elkaar af te stemmen. Zodat mensen doelgericht kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen aandeel. Hierdoor ontstaat met minder inspanning meer en mooier resultaat. Bij over b3 >> doorlink, leest u meer over onze visie, werkwijze en methoden.

b3 heeft een vaste klantenkring opgebouwd.
Trainingen waarderen zij met 8,4 gemiddeld. Bij coachingstrajecten scoren klanten gemiddeld 5.2 punten hoger (schaal 1-10) aan het eind van het traject op algemeen welbevinden en gestelde doelen.
> naar klanten, voor een overzicht van klanten en aan hen geleverde diensten.
> naar referenties, hier leest u hoe klanten de trainingen en coaching van b3 hebben ervaren.

b3 wil graag zoveel mogelijk mensen begeleiden.
Om dat te realiseren, werken we samen met trainers en coaches die bij b3 passen. Deze trainers en coaches werken volgens gelijkwaardige principes en uitgangspunten. Ze zijn professioneel en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
> naar partners

Contact
Persoonlijk advies of meer informatie? Bel T (073) 610 11 63 of M (06) 24 25 24 82 Voor een inspirerend gesprek !