Over b3

b3 Talent Development kiest voor diepgang zodat u beter weet wat u wilt en waarom u doet wat u doet. En voor concreet resultaat zodat u ook weet hoe u uw keuzes kunt realiseren. Geen half werk dus en geen kunstjes. Maar concrete diepgaande resultaten waarmee u verder kunt.

Onze visie
Toegenomen werkdruk, maatschappelijke onrust, crisis….. De tijd is rijp voor een nieuwe manier van werken.

Nog langer blijven werken op de ‘oude manier’ leidt volgens b3 regelrecht naar een maatschappelijke burn-out. Mensen vergeten door een te hoge werkdruk waar het echt om draait. Ze raken zichzelf kwijt en laten zich meesleuren in de waan van de dag.

Om tot een nieuwe manier van werken te komen is het onvoldoende om nog efficiënter te leren werken, te investeren in time management of in nóg langere werkdagen. Dit raakt wat ons betreft de kern niet.

Vanuit onze overtuiging en ervaringen geloven we in het maken van bewuste en gerichte keuzes. Keuzes die passen bij innerlijke en persoonlijke drijfveren. Die voortbouwen op de unieke en persoonlijke kwaliteiten van een mens. Dit vormt de kern, het startpunt voor (opr)echte verbinding met uzelf, uw collega’s en het bedrijf waar u werkt. Mensen zijn in onze visie niet allemaal gelijk. Juist door de verschillen te zien als waardevol, worden mensen wie ze eigenlijk zijn.
b3 wil mensen in teams en organisaties helpen om gemotiveerde, gerichte en krachtige keuzes te maken. Zodat ze doelgericht kunnen werken en verantwoordelijkheid gaan nemen voor hun eigen aandeel. Hierdoor ontstaat met minder inspanning meer en mooier resultaat.

Onze werkwijze & methoden
Wij vinden dat training en coaching moet bijdragen aan uw succes. U hebt al veel bereikt, wij helpen u graag nog een stap verder.

b3 gelooft daarom niet in het aanleren van alleen maar vaardigheden. Wij kiezen voor een diepgaande aanpak met aandacht voor onderliggende processen én voor concrete toepasbaarheid. Geen kunstjes, wel resultaat. Hierdoor ontstaan veranderingen in denken, voelen en doen.

b3 kijkt naar uw kwaliteiten en bouwt hierop verder. Zodat u in staat bent om op een vruchtbare manier om te gaan met mogelijke hindernissen.

b3 werkt diepgaand en concreet. Hiervoor maken we onder andere gebruik van:
• persoonlijke intakes
• co-actief coaching
• coaching on the job
• teamcoaching
• adviesgesprekken
• actuele onderzoeksresultaten
• in de praktijk bewezen (communicatie)modellen

Contact
Persoonlijk advies of meer informatie? Bel T (073) 610 11 63 of M (06) 24 25 24 82 Voor een inspirerend gesprek !