Referenties

b3 werkt voor een grote verscheidenheid aan klanten in diverse bedrijfstakken en branches. De samenwerking met b3 wordt gewaardeerd en leidt tot concrete resultaten. Met diverse klanten heeft b3 al een jarenlange relatie opgebouwd. Daar zijn wij trots op.

Hieronder leest u enkele reacties uit onze klantenkring.

Trainingen
Bedankt voor de inspirerende training. De assertiviteit oefening was een eye opener. Ik weet theoretisch wel hoe het moet. Maar door te doen en dieper in te gaan wat er aan onderliggende gedachten en gevoelens waren kon ik m’n ‘lieve meisjes’ gedrag eindelijk loslaten. Nu kan ik duidelijk zijn én vriendelijk blijven. Terwijl ik tot nu toe nog steeds van subassertief naar ontplofgedrag ging. Het vele oefenen en het doorgraven in onderliggende overtuigingen, vormden voor mij het meest effectieve element van de training. In het contact met klanten en collega’s kan ik hierdoor veel beter m’n grenzen op een natuurlijke manier aangeven. Ook in lastige situaties. En ook richting het thuisfront. Wat een opluchting!
Andrea Nooten. Deelnemer Training Assertief Zijn, consultant, en werkende moeder

‘Nooit gedacht dat dit zo goed zou werken! Hier heb ik wat aan! En dat terwijl ik eerst dacht: ja lekker belangrijk, het gaat toch alleen om de inhoud en het resultaat. Niet dus. Door beter gebruik te maken van sociaal psychologische spelregels kweek ik goodwill bij collega’s en klanten. Hierdoor krijg ik veel meer gedaan dan voorheen. Ik blijf het bijzonder vinden hoe dat gaat’
Leo Lauriks, Projectleider (deelnemer training informeel beïnvloeden).

Nu ik eindelijk écht heb geleerd prioriteiten te stellen en keuzes te maken hou ik tijd over. En in m’n hoofd een hoop rust. Ik had al eerder time-management trainingen gevolgd, theoretisch wist ik al precies wat de bedoeling was. Alleen.. ik deed het niet. Door concreet met m’n agenda in de aanslag teoefenen in prioriteitenstelling en keuzes maken werd duidelijk waar het mis ging. Voor een deel door een foutieve gewoonte en gedeeltelijk omdat ik alles perfect wilde doen. Tijdens de training heb ik met succes al op een nieuwe manier gepland. En over die onderliggende overtuigingen heeft Astrid me flink doorgezaagd tijdens de coaching die bij de training hoorde. En het rare is, nu vind ik het ineens veel gemakkelijker om te plannen, te kiezen en nee te zeggen. Zonder schuldgevoel. Wat een opluchting.
Filiaalmanager uitzendbranche (deelnemer keuzes en prioriteiten).

Teamcoaching
Via het doorlopen van het teamdoelmatigheidsmodel werd goed duidelijk waar de knelpunten in ons team zaten, niet zozeer in de onderlinge relaties, wat we eerst dachten. Het bleek dat de teamvisie niet voor iedereen even concreet was. Dit bleek uit de vertaling hiervan naar taken en rollen. Wat behoord nog wel en wat niet tot ons takenpakket en verantwoordelijkheid. Voor mij als teammanager een goede insteek om na de tweedaagse concretere afspraken te maken over verantwoordelijkheden intern en extern. Hiermee was al een groot deel van de werkdruk weggenomen. Wat wel bleek in de fase van onderlinge verhoudingen was dat we het moeilijk vinden om elkaar op een prettige manier aan te spreken als iets niet goed loopt. Meestal te indirect, via via of té pittig als de maat vol is. Door dieper op dit patroon in te gaan konden we feedback op een meer natuurlijke en ontspannen manier geven aan elkaar. In plaats van zo’n opgedreund lesje wat je nooit meer toepast. Kortom, zeer vruchtbare dagen die zowel goed waren voor de onderlinge sfeer als het gezamenlijke resultaat.
Teammanager van team met 12 leden in de non-profit.

Coaching
Opnieuw een jaar waarin je voor mijn cliënten stimulerende, motiverende bijdragen hebt gegeven aan hun zoektocht naar werk, naar zichzelf etc. Ik ben blij daarbij een beroep op je te kunnen doen! Nooit tevergeefs bel!
Wilma Vink werkcoach UWV Werkbedrijf Cuijk.

Astrid maakt dat je je op je gemak en veilig voelt, ze creëert de basisvoorwaarden voor een goed traject. Haar humor maakt dat serieuze onderwerpen/problemen in perspectief geplaatst worden. Mijn doelen scoorden in het begin van het traject een 2 gemiddeld, aan het eind van het traject vind ik dit gemiddeld een 8 waard. Ik doe weer wat ik zo graag wilde doen: daadkrachtig mijn dromen verwezenlijken.
Desiree, counseler en coach

Ik kan zaken prima verpakken. Maar Astrid prikt daar snel doorheen. Het werkt wel goed dat ze snel tot de kern komt en mij steeds een spiegel voorhoudt. Hierdoor heb ik grote stappen in m’n persoonlijke ontwikkeling gemaakt. Ze noemt zichzelf een pitbull en m’n grootste fan. Omdat ze kijkt naar mijn mogelijkheden en me steeds weer stimuleert, spiegelt, provoceert. Tja, eigenlijk doet ze precies het juiste voor dat moment waardoor ik weer meer inzicht krijg en m’n doelen sneller en gemakkelijker haal. Soms pittig, maar meestal heel prettig! Dank je wel !!
Hans V. sales manager internationaal bedrijf.

In de coaching geeft Astrid me een veilig gevoel, ze gaat confrontaties niet uit de weg maar creëert een open sfeer waarin ‘pijnpunten’ makkelijk boven tafel komen, om ze vervolgens met een dosis humor te overgieten en naar de achterliggende kansen te kijken..’ In coaching stond profileren, gericht en succesvol keuzes maken en vergroten eigen potentieel centraal.
Annemarie, zelfstandig ondernemer.

‘Astrid (vd Broek) is direct en dat werkt voor mij erg goed. Ik ben een type wat er nogal omheen kan draaien, dus is het erg prettig (en soms ook confronterend). Astrid werkt erg intuïtief en is een warme persoon, en dat werkt voor mij erg goed. Astrid gaat tot de kern en dat vind ik toch wel de beste manier.’
Astrid J., voormalig werkzoekende.

Contact
Persoonlijk advies of meer informatie? Bel T (073) 610 11 63 of M (06) 24 25 24 82 Voor een inspirerend gesprek !