Voor wie?

b3 werkt voor bedrijven, individuen en teams die verdieping zoeken. Die willen ervaren hoe het is om écht balans te creëren. Balans tussen enerzijds resultaten halen en anderzijds een goede relatie onderhouden met collega’s, team en het bedrijf waar ze werken. b3 werkt voor mensen die de diepte in willen en durven.

b3 Talent Development werkt voor:
• managers & leidinggevenden
• consultants & adviseurs
• individuen & teams

Voor bedrijven
b3 werkt voor organisaties die niet ‘zomaar’ met een training of coaching willen starten. Bedrijven die eerst na willen gaan wat er echt aan de hand en vervolgens gerichte keuzes maken.

b3 is voor deze organisaties graag een deskundige sparringpartner. Een partner die vanuit een frisse blik vragen stelt en doorvraagt. Die samen met u de situatie doorgrondt en bepaalt wat er echt speelt. Zodat duidelijk wordt wat nodig is om verder te komen.

Voor organisaties dus die voor concrete en diepgaande resultaten gaan. En begrijpen dat effectieve oplossingen beginnen bij het vinden van de echte oorzaak.

Voor individuen
b3 werkt voor succesvolle mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen. Voor mannen en vrouwen die toe zijn aan verdieping. Die merken dat ze, om verder te groeien, verder moeten kijken. Verder dan de communicatievaardigheden die ze al kennen, maar die ze nog teveel als kunstje ervaren. Omdat het nog niet voldoende ‘eigen’ is geworden en onderliggende gedachten hierover niet zijn aangepakt. Thema’s waarvoor klanten b3 vaak weten te vinden zijn: op een authentieke manier duidelijk en vriendelijk grenzen stellen, het effectief inzetten van informele macht, het vinden van de juiste balans tussen resultaatgerichtheid en een goed contact met anderen en het omgaan met verschillende soorten medewerkers door soepel te wisselen van leiderschapsstijlen.

Voor mensen die meer uit zichzelf en hun werk en/of privé leven willen halen. Die minder geleefd willen worden door anderen of de omstandigheden. Mensen die de balans zoeken tussen relatie en resultaat.

Voor teams
b3 werkt ook voor teams. Teams die disbalans ervaren tussen de focus op relatie en resultaat. Voor teams die te veel bezig zijn met elkaar, maar onvoldoende resultaat halen en minder efficiënt werken. Én voor teams die te weinig gebruik maken van elkaars kwaliteiten en vooral bezig zijn met het behalen van het beste resultaat. Teams dus die weer meer willen halen uit de onderlinge samenwerking. Kortom: b3 werkt voor alle teams die tot betere resultaten kunnen komen als ze balans weten te creëren tussen relatiegericht en resultaatgericht werken.

Leren: meer dan een kunstje
b3 ondersteunt mensen om de balans terug te vinden tussen het halen van resultaat en het omgaan met anderen. Mensen die de kunst van verbinden willen doorgronden. Verbinding met zichzelf en met anderen. Mannen en vrouwen dus die verdieping zoeken.

b3 kijkt wat u nodig heeft om dit te bereiken. We geloven niet in kunstjes -die kent u vast al wel -, maar gaan samen met u de diepte in om tot concrete resultaten te komen.

Contact
Persoonlijk advies of meer informatie? Bel T (073) 610 11 63 of M (06) 24 25 24 82 Voor een inspirerend gesprek !